Vårdad

Nog skulle man med dessa accesoarer känna sig "vårdad" som är dagens tisdagstema
Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

 1. Men du det där förstår jag att du vårdat!!
  Du har speciell blick för vackra ting!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det här var verkligen vackert och ömt vårdat....kära änglaströssel!!!
  Jag blir helt förvirrad nu när jag klickar i denna bloggen och din andra blogg....du har ju hur många krypin som helst!!!!
  Jag har precis stängt ner två bloggar....kommit på att jag inte orkar med att ha för många platser att sköta....satsar nu på enbart Claras linneskåp på blogspot....har rensat ut och ska börja plocka in lite nytt....har tänkt att det hela ska vara klart i nästa vecka. Jag hoppas att du har det bra och att du är kreativ och skapar...och njuter. En stor kram till dig från Clara

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt! Det skulle jag aldrig kunna åstadkomma.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...