Kök

Dagens tisdagstema är KÖK så jag har valt att visa mina köksgardiner samt påspåsen till vänster. Som du ser har den ena gardinen julmotiv. Vad jag har gjort är att ha målat 4 ( 2 på utsidan också) olika applikationer som jag byter ut till jul. Nedan en närbild av applikationerna

6 kommentarer:

 1. Men du är väl duktig du alltså.
  Du kan ju så mycket. Go är du med. Så det så! Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Va smart du är! Jättefina applikationer. Mysigt med en liten tripp till allingsås med mat å allt hoppas det var supermysigt. Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 3. http://charlottas.bloggagratis.se14 december 2007 09:17

  Det var det härligaste julgardiner jag någonsin skådat! Vad du är duktig.Jag gillar också hantverk, men mitt tålamod brister titt som tätt.

  SvaraRadera
 4. Charlotte (charlottas.bloggagratis.se)14 december 2007 09:19

  Vet inte vad som hände, försökte lämna en liten kommentar men jag tror den försvann? Vad jag skulle säga är att dina gardiner är det härligaste julgardiner jag någonsin skådat. Du är jätteduktig. Jag gillar också hantverk och har försökt mig på luffarslöjd, men oj vad ont det gjorde i fingrarna.

  SvaraRadera
 5. Tack för söta kommentarer... jag har själv varit nöjd med dom men nu känns det som det är dags för förnyelse till våren. Sedan kan man ju alltid plocka fram det hela till jul igen.

  SvaraRadera
 6. Hej stjärnsyster!

  Härligt att råka komma in på din sida igen. Jag letade efter tips på köksgardiner. Dina julgardiner har jag ju sett tidigare - jag blir bara så stolt över att jag är bekant med en sådan "hantverkare" som du är. Fantastiska saker.

  Kramar från Miina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...