En droppe glasyr

Att dela keramikugn med en hel klass av keramikstudenter på kvinnofolkhögskolan kan innebära en hel del… och visst hände det olyckor då och då. Men på detta fat med tillhörande kruka som jag drejat i en lera med lavafläckar råkade glasyr rinna av ett föremål som stod på hyllan ovanför. Först blev jag besviken men sedan såg jag skönheten i det. Att däremot försöka göra om konststycket med vilje har varit svårare.
Klicka på bilden om du vill se glasyrdroppen på närmare håll.

2 kommentarer:

 1. Jag tycker om dina saker.
  har du någonstans där du visar och säljer dina alster?

  SvaraRadera
 2. Hej Bollebygdsbo.

  Det mesta tillverkas och säljs direkt. Jag har väl inget på lager direkt. Just nu är jag i full gång med att tillverka för klippandagarna i augusti och en del som beställts.

  Nägra saker finns på 24:ans Mångfalld (bangatan24, majorna)
  Du är ju hjärtligt välkommen till Klippan, sista helgen i augusti.

  Sen finns det en del andra afärer som köpt av mej men det blir ju lite dyrare.
  Men är det något speciellt du funderar på så maila mig gärna.

  Och till sist... ett jättestort tack, det gör mej stolt att veta att du tycker om det jag tillverkar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...