Mitt hjärta är ditt… Tävlingen avslutad

en nåldyna med nålvässande innehåll om du blir den förste att svara rätt på frågan vilken av mina hantverk som jag känner mest harmoni i att jobba med. Det hantverk jag kan sitta i timmar och bara förlora mej i… oavsett resultat så njuter jag.

Borde kanske varit så väl förberedd att jag startat tävlingen för en vecka sedan med avslut idag ”alla hjärtans dag”. Nu blir det tvärtom… du har en vecka på dej (till den 21 febr 23.59) att svara rätt, men bara 1 gissning... Om flera ger samma svar blir det den kommentar som har samma nummer som första siffran i de sista 4 siffrorna i mitt personnr.

Krångligt, nä då…. Gissa på bara, klicka i kommentarer och skriv in din gissning.


12 kommentarer:

 1. Louise Caroline15 februari 2008 11:42

  Jag tror på keramik! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror på stickat/virkat :D

  SvaraRadera
 3. Jag gissar också på keramik!

  SvaraRadera
 4. Jag gissar på något helt annat så därför gissar jag på broderi

  SvaraRadera
 5. Jag gissar på trådslöjd. :P

  SvaraRadera
 6. Mmm ja här fick man någat att bita i...vet vad du menar när man tappar tid och rum i pysselvärlden!
  Men jag gissar på trådslöjden....den kan jag tänka mig att du blir fast i;)
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Å så mycket fint du gjort duktig är du verkligen

  SvaraRadera
 8. Oj vad många som redan har gissat... jag har gått och funderat på det hela dagen och jag tror på keramik. Har provat på det själv och det är väldigt avslappnande och tiden bara rinner iväg :) Kram Johanna

  SvaraRadera
 9. jag hoppas på trådslöjd, för det är så snyggt :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...