Ängelörhänge

Denna ängel är tillverkad i cernitlera... ett underbart material att bara sitta och forma framför tv:n eller när man bara vill ha något för händerna en stund, oftast lekar man nästan fram en form... iaf tycker jag det är mysigt att göra så, ungefär som när man målar i olja och låter penseln trolla med färgerna.

9 kommentarer:

 1. Att arbeta med lera är väldigt rogivande....
  Gjorde många saker i cernitlera förr....bl.a små minihästar och halsband där jag då formade varje pärla i både form och mönster!
  Ängeln är jättefin...
  Har du gjort ängeln utan sk form...?

  SvaraRadera
 2. Think Twice: Visst är eet rogivande, och just när man sitter och leker fram något utan form, precis som jag gjorde med denna ängel. De enda formar jag eventuellt använder är om jag gör en egen. Vilket jag eventuellt tänkte göra med denna och sedan tillverka den i "riktig" lera. Tack för beröm och att ddu tittade in här och lämnade några ord att glädjas åt.

  SvaraRadera
 3. oh så fint! vart köper man cernitlera för att komma smidigast och billigast undan?

  SvaraRadera
 4. Leopardia: Det är faktiskt väldigt längesen jag köpte cernitlera. Panduro är väl oftast det som gäller, men jag kan inte påstå att det är billigt. Huggets färg på Linnegatan här i Göteborg sålde ganska billigt på den tid jag köpte. Försök att googla, det kanske finns att köpa billigare på nätet.

  SvaraRadera
 5. Vad den är söt denna lilla ängel! Du är diuktig, jag kan inte göra något "föreställande" med lera, men jag gillade att dreja, när det begav sig!

  SvaraRadera
 6. Vad den är söt denna lilla ängel! Du är diuktig, jag kan inte göra något "föreställande" med lera, men jag gillade att dreja, när det begav sig!

  SvaraRadera
 7. Jag har ett par bedårande ängla-örhänge som du gjort. Dom är blå min favoritfärg

  SvaraRadera
 8. mycket intiresno, tack

  SvaraRadera
 9. Hallå marlene...hittade den här bloggen av dig när jag satt och letade örhängen av cernitlera, jag köpte ett par jätte söta dockor i svart o rött där en har gått sönder...ska nog kolla lite då och då på den här bloggen i stället, har svårt att förstå mig på den andra du har.
  kram o hälsa pappa
  kurrelina/annette

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...