Ett första vårtecken

Nu när jag plockat in några vårsippor passar jag på att visa en del av de minivaser jag gjorde till en utställning för några år sedan. Jag kallar dem för "Fröhus" dels för att några hade formen av ett sådant och dels för att det ju faktiskt är ett litet sådant. Tyvärr??? är de flesta sålda så jag kan inte visa dej så många av dem, men alla var olika, några med texten "från en vän" några med "första vårtecknet" och "små små blommor" och så som denna bara helt enkelt "en liten blomma"

blogginfo , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Jättevackert, man känner riktigt våren!
  Tack för kommentaren på min blogg, jag håller på att lägga in andra bloggar och du tillhör en av dessa som jag uppskattar.

  SvaraRadera
 2. Vad sött det blev när vitsippan fick en egen liten vas....
  Åh vilken bra ide att sätta egna namn på dom olika små fina kermikverken, det sätter lixom piff på det hela!
  Du är så pysslig och händig!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag varit här och tittat på dom. Där står dom på rad och kan inte annat än se fina ut.

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt!! Jag gillar speciellt "till min vän vasen".
  Det är något visst med blandat material, som snöre och keramik. Det blir så läckert.

  Angående kommenarer som du skrev i min blogg, så kan du hälsa på, svara och babbla hos mig istället.
  Det går lika bra : )

  Kram/ Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Ewa-Christin: Tack du bloggarvän, men i gemförelse med dina alster känner jag mej ganka liten... fast ändå stolt och glad över det jag tillverkar. Jag änkar inte till andra på denna bloggen men du står i gästlistan på den andra... tack för att jag nämns och uppskattas av dej.

  Think Twice: Tack till dej, jag blir glad och får lust att göra mer, det är inspirerande med beröm och jag suger t mej.

  Erika: Tack gulle dej. Tyvärr tog jag inga bra foton från utställningen där dom står på rad.

  Crazy and Daizy: Det är precis det jag gillar med, skulle egentligen vilja kunna så mycket mer så än fler material kunde blandas. Men med min audiditakta utbildning får jag vara nöjd med vad jag lyckas hitta på. Du kan gärna titta in på galleriet och titta under keramik... där finns fler saker jag blandat material. Speciellt glad är jag över "nyckelkrukan"

  SvaraRadera
 6. Men åhh, så mycket vacker du gör. *gillar skarpt*

  SvaraRadera
 7. Nett: Tack för beröm *suger åt mej*, kul att du tittade in. Du är ju själv väldigt duktig.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...