Spets-sjal från Dropps vackra mönster

Med denna vackra sjal kan jag inte ta åt mig äran av att ha skapat så mycket mer än att följa det mönster som Drops garnstudie tillhandahåller. Har du aldrig titta in där tidigare så föreslår jag att du klickar på länken här och botaniserar bland allt vackert där finns. Där finns även en stickskola om du blir sugen men inte vet riktigt hur.
Denna sjal blev helt underbar iallafall även om det nog var det svåraste jag stickat, men väl värd att göra och så kul att sticka när jag äntligen fick grepp om mönster, stickor och garn.
blogginfo , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Schalar är verkligen användbara.

  Kul att se dig igen. :))

  SvaraRadera
 2. vad fin den var M
  Ska du göra den ???

  SvaraRadera
 3. Bollebygdsbo - Tack detsamma... Denna har jag stickat till en bloggvän och nu ska jag göra en till mej själv men som vanligt kan jag ju inte låta bli att förändra så till mig själv gör jag den som en poncho

  Trollet - har redan gjort den, ser du inte att det är jag på bilden *fniss* Nu har jag börjat på en till men förändrar den till en poncho som oxå ska kunna användas som sjal.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har.
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Som du vet så tyckte jag du skulle ha en sådan själv. Men jag vet inte skilnaden är om du gör den som en poncho.
  Kram från faur!

  SvaraRadera
 6. Smeden... Jag har en egen och den är både sjal och Poncho. Tyvärr snart utsliten eftersom jag i princip använt den dagligen sedan i september. Den var t.o.m med på resan till Grekland. Alltför varm där men underbar på flyget och framförallt när vi landade här hemma.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...