Ljusstake i cement


I somras testade jag för första gången att jobba i cement, upptäckte ganska snart att det inte var mitt material att jobba med. Men skam den som ger sig så häromdagen bestämde jag mej för att göra denna adventsljusstake.

Lite kul är det ändå oavsett vilket material man jobbar med att ha skapat själv och lyckats :) Den är dekorerad med stenar och glaskulor på ovansidan och ren ull runt ljusen. Ullen kommer jag nog byta ut mot gråmossa såsmåningom. Hade det inte varit för Lucian kunde den användas året runt. Kanske gör jag en till så småningom.


6 kommentarer:

 1. Jättefin!
  Du fick den "vitaste prslin-Lucian" tror jag bestämt!

  SvaraRadera
 2. Jättevacker! Tänk att man kan säga så om cement! Så stämningsfullt och vilka vackra färger. När vi får ordning i trägårn kanske du kunde göra något att ställa där!
  /Maj

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Så hittade jag ännu en kulig blogg av dig.
  Den ljusstaken var super snygg Så duktig Du är.
  Kram LottaM

  SvaraRadera
 4. till Maj: tack... kanske, nu när jag börjat gilla materialet :)

  till LottaM: Tack till dej med, på senaste tiden blir det mest dubletter fast texten ändras lite mellan bloggarna, får skärpa mig lite kanske, kramen :)

  SvaraRadera
 5. Keep posting stuff like this i really like it

  SvaraRadera
 6. Hello Anonymous, thanks a lot for your comment... and your encouraging words, i really hope I get some more time and inspiration to do some more stuff like this :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...