En hjärtesak i cement

Så blev det att jag ändå bestämde mig för att göra något ytterligare i detta sten-hårda material. Denna gång blev det ett ganska mjukt resultat som jag faktiskt blev nöjd med. Och samtidigt har jag lärt mig lite nytt; att inte använda för mycket olja i formarna för då blir det bubbelhål i cementen...
Sanningen att säga så misslyckades jag med det första försöket, allting bara flyttade på sig... men skam den som ger sig, det var bara att tänka i nya banor.

Nu ska jag göra fler, men lägga i lite färg i cementblandningen och hoppas att någon uppskattar att få en sådan i julklapp .


3 kommentarer:

 1. Inte ser det där ut som klumpig cement, hade du inte skrivit det hade jag aldrig kunnat gissa. Hur tjusig som helst din ljusstake. Har du lagat hjärtat separat? Mjukt, ljuvligt resultat :)

  SvaraRadera
 2. till Mia: tack, ja den är faktiskt gjord i cement... har lekt lite med tanken - hur skulle det fungera att göra likadant i lera ? - men nej, det hade faktiskt inte blivit lika bra. Ja, hjärtat är gjort separat så det går att lyfta upp och då blir det ett hjärtehål som man kanske kan fylla med annat... vatten kanske som ljusen speglar sig i, eller lägga på snedden om man så vill. Ska nog ta och testa och kanske göra ett nytt inlägg.

  SvaraRadera
 3. Du har all anledning att vara nöjd.......såg att du bytt foto, snyggt.
  Ha det gott.............

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...