Hur en film blir till en sjal kanske, eller nåt annat kul


Igår missade jag en bra bit ur filmen "Seeking a Friend for the End of the World när jag såg huvudrollsinnehavarens underbara sjal och bara stirrade på den för att försöka räkna ut hur den var gjord. Jaja, hängde med i filmen till slut iaf eftersom hon tog av sig den ;) Idag bestämde jag mig för att googla fram en bild och helst ett mönster vilket jag inte lyckades med men hittade en blogg med jättebra bilder på sjalen, klicka här om du också vill se. Mitt sökande ledde mej till en massa olika sajter och bl.a annat denna 

som var full av inspiration och underbara handarbeten och små konsttycken... och visst säger bilden ovan nästan allt om virkglädje! jaja, kunde inte låta bli att dela med mej så varsågod.  Om det blir en sjal eller nåt annat för min del får vi se senare. 

 blogginfo , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...