Äntligen en ny tvättsäck

För några år sedan designade jag och tillverkade tvättsäckar till mej själv och andra. Det var på den tiden då öljetter skulle sitta på allt, inklusive gardinlängder. Och dessa tvättsäckar var supersnygga (tycker iaf jag) och praktiska. Men som allt här i världen var ju min egen förgänglig och har hängt i duschrummet (det duschrum som är så litet att det inte får plats med tvättkorg) och gett mig dåligt samvete en längre tid.  

Så fick jag äntligen satt mig vid symaskinen och sytt en ny. Men denna gång valde jag inga öljetter runt om i ihopsnörningen utan nöjde mig med att sy vanliga hankar runt om och nog blev det lika bra. Däremot ändrade jag inte på det praktiska bärhandtaget som löper hela vägen på baksidan för att lätt kunna bäras över ryggen ner till tvättstugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...